Impact

Sinds 2011 ondersteunen we de lokale kerk in Portugal door discipel- en leiderschapstraining. We zetten ons in voor de jongere generatie van Portugal, om hen te trainen een discipel van Jezus Christus te zijn en hoe ze een verschil kunnen maken als jongeren in de omgeving waar God ze plaatst.

Bijbelschool

Als leerlingen decaan en bestuurslid aan de Baptisten Bijbelschool in Lissabon zet ik, Peter, me in voor onze leerlingen. Daarnaast zijn we beide mentor van leerlingen en mogen we hen zo stimuleren en motiveren in hun ontwikkeling. Meer info: http://seminariobaptista.com.pt

Leiderschapstraining

Periodiek trainen we jonge leiders, door middel van onder andere zomerkampen voor niet-christelijke kinderen. Een terugkomend fenomeen daarbij is het “Campo de FĂ©rias”. Dit sportevenement wordt gehouden in de zomer, waarbij we jonge leiders stimuleren het evangelie uit te dragen. Check de video van 2021:

Open huis

Graag willen we een open huis zijn voor jonge leiders. Dit doen we door hen met ons mee te laten leven en werken. Op deze manier kunnen we op een natuurlijke wijze samen een impact hebben in onze omgeving. We leren de volgende generatie van Portugezen om te gaan met de medemens en de natuur. We ontdekken daarbij onze gaven en talenten, en hoe we deze kunnen inzetten. In dit alles zetten we Jezus Christus centraal.

Locale kerk

We ondersteunen de locale kerk door de zondagschoolleiders en het aanbiddingsteam te trainen, de jongeren groep te leiden en nieuwe initiatieven te introduceren zoals de Marriagecourse en de Alpha Youth cursus.