Promotievideo 2022

Word jij ambassadeur van de familie Verhoef in jouw kerk?

Als ThuisFrontTeam zijn we op zoek naar nieuwe gemeenten die betrokken willen worden bij het werk van de familie Verhoef in Portugal. Daarvoor hebben Peter & Annie een video gemaakt die gedeeld kan worden met kerken in Nederland. In deze video brengen ze op een dynamische manier hun visie voor Gods koninkrijk in Portugal in beeld. Zou jij hun ambassadeur willen zijn in jouw gemeente en willen vragen of hun video in jouw kerk gedeeld zou kunnen worden? In een dienst, in je kring of via een app groep, gebruik je creativiteit!

Mocht je vragen hebben, of tips willen over hoe je dit kunt aanpakken of wil je de video in een hoger resolutie ontvangen? Neem dan contact met op met Peter. coverhoef@hotmail.com of via Whatsapp 00351-963221835.

De volledige video (6.30 minuten)

Er wordt extra ingegaan op vragen als: Is katholiek Portugal een zendingsland? Hoe kom je aan jonge leiders om te trainen? Wat is de rol van Peter en Annie op de bijbelschool en in de lokale kerk.

.

De verkorte video (3 minuten)

.

.

.

.

Een gift overmaken? Klik hier om direct naar de doneerpagina te gaan.

Je aanmelden voor de maandelijkse blog? Klik hier!

De Kerstnieuwsbrief 2022 downloaden?

Achtergrondinformatie over Peter&AnnieĀ“s kerk in Portugal

In April 2022 werkte Peter mee aan deze documantaire ter gelegenheid van de eerste protestands/evangelische kerkdienst in het dorp Morelena die plaats vond in 1922. (Nederlands ondertiteld)